Spannend nieuws!

Nutri-Coaching: gepersonaliseerde voedingscoaching

Hallo, iedereen!
Ik ben verheugd om aan te kondigen dat mijn passie voor voeding mij heeft geleid tot het worden van een door Mindvalley en Viome gecertificeerde voedingscoach. Ik ben nu getraind om proactieve mensen te helpen bij het optimaliseren van hun voeding en levensstijl voor optimale gezondheid en functioneren… allemaal online!

Basis voedingsadviezen zijn altijd mogelijk en een goed begin, maar nu, door gebruik te maken van Viome’s geavanceerde microbiome & RNA thuistest, ben ik overgestapt van algemeen voedingsadvies naar duidelijke op wetenschap gebaseerde gezondheidsscores en gepersonaliseerde voedingsaanbevelingen.

Ik ben enthousiast over de geavanceerde RNA-test van Viome, omdat terwijl jr DNA niet verandert en grotendeels hetzelfde blijft, of je nu ziek of gezond bent, RNA verandert wel en veranderd hoe de biochemische paden in het lichaam functioneren. RNA-testen geven je dus de kans om te zien wat er verbetert wanneer je je dieet optimaliseert… want over zes maanden kun je het verschil zien in je gezondheidsscores! Op die manier weet je dat je op het juiste pad bent. De voeding die optimaal is voor jouw lichaam, is vaak niet optimaal voor het lichaam van iemand anders, mede door de verschillen in de inhoud van je microbioom. RNA testen maken de verschillen en de stand van zaken duidelijk… en dus gepersonaliseerd advies mogelijk. Niet meer gissen. Meet en je weet wat je lichaam nodig heeft om te gedijen.

Klaar om je welzijn te verbeteren? Als je je gezondheid, voedingsbewustzijn en levensstijl wilt verbeteren, laten we dan in contact komen! Vraag me om de link voor een 20% korting op de thuistest.

Ken je iemand die baat zou kunnen hebben? Verspreid het woord!

 

 

Acupunctuur Sherry Kent
Sumatrakade 451
1019 PP Amsterdam
sherrykent@gmail.com
+31 06 41 91 63 74
KVK 34348244

De praktijk is open op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Als je op een andere dag een behandeling nodig hebt, dan doen we dat in overleg.

De praktijk is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht via de Contactpagina
of stuur een sms of whatsapp +31 06 41 91 63 74 

 

 

 

 

 

 

Routes | Acupunctuur Sherry Kent is makkelijk bereikbaar.

Mijn praktijk bevindt zich dichtbij Amsterdam centrum, op het Java Eiland in Amsterdam Oost en is heel goed bereikbaar.

Met Openbaar Vervoer
Bus 43 (vertrekt vanaf IJzijde Amsterdam CS, richting Borneo Eiland) en de
halte Majanggracht is ¼ blok vóór de praktijk.
Tram 7 en Bus 65 (halte Azartplein) zijn op 4 minuten loopafstand.
Tram 26, vanuit IJburg (halte Kattenburgerstraat: 10 minuten loopafstand).
De Pont vanuit Amsterdam Noord naar Azartplein Java Eiland, is op 4 minuten afstand. 

Met de fiets
Vanuit Centrum of Oost via Jan Schaeferbrug of de Verbindingsdam.

Met de auto
Met de auto bereik je het Java Eiland makkelijk vanuit Amsterdam Centrum, Oost en Noord en komend van buiten Amsterdam ben je er snel via achtereenvolgend de A10 en de Piet Hein Tunnel, de Jan Schaeferbrug of de Verbindingsdam.  Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de buurt.