Lighter, more energy
yet calm with a greater sense of well-being.

WS, Haarlem

Een middel om bij je eigen waarheid te komen.

MR, Beverwijk

Treatments are very impactful.

 NdH, Amsterdam

Sherry’s sessions are the reason I became
an acupuncturist myself.

MC, USA

“Je conditie kan al in disbalans verkeren,
vóórdat een kwaal of ziekte zich openbaart.”

Acupunctuur helpt

Met acupunctuur is veel te bereiken. Je kan er bijvoorbeeld energieblokkades mee opheffen, allerlei (vage) klachten verhelpen en disbalans aanpakken vóór een ziekte zich openbaart.

 

 

Behandelmethode:
In de acupunctuur worden mensen behandeld met naalden en moxa (bijvoetkruid, een plant die die verwarmt en versterkt) en vaak ook met massage en leef- en eetadviezen.

Ontspanning, herstel en geluk
Acupunctuur ondersteunt je lichaam op verschillende manieren en geeft je herstel op die manier een boost. Typerend is dat mensen dankzij acupunctuur vaak een diep gevoel van ontspanning en welzijn ervaren, iets wat ze hard nodig hebben. Niet alleen je herstel wordt gestimuleerd, maar ook je natuurlijke vermogen om je te ontspannen en je gelukkig te voelen. Dat talent heeft ieder mens namelijk.

Stress en burn-out
Ik heb ook ontdekt dat je met acupunctuur heel goed de disbalans kunt behandelen die voortkomt uit de hang naar perfectie die je tegenwoordig zoveel ziet. Mensen moeten op hun werk steeds beter presteren, of ze proberen een evenwicht te vinden tussen hun werk en hun gezinsleven. Dat heeft tot een sterke toename van chronische, stress gerelateerde symptomen geleid. Als je daar niet op tijd bij bent, kunnen die plotseling de kop opsteken in de vorm van een echte burn-out. Dan is het van belang om het evenwicht terug te brengen tussen inspanning en stress aan de ene kant en rust en herstel aan de andere. Acupunctuur helpt daarmee.

Onzekerheden
Gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen die een beetje onzeker in zichzelf voelen, acupunctuur consulten kunnen helpen met het ontwikkelen van meer zelfbewustzijn en de zelfzorg die nodig is om meer krachtig,  zelfverzekerd en geïnspireerd in jezelf te kunnen voelen.

Ernstig zieke mens
Zelfs met ernstig zieke mensen die misschien niet meer helemaal beter kunnen worden, kan acupunctuur krachtige en zinvolle ondersteuning bieden, weet ik uit ervaring. Daardoor kan de kwaliteit van leven sterk verbeteren.

Wat is Vijf Elementen Acupunctuur?

Enkele uitgangspunten van de vijf elementen acupunctuur:

  • Je conditie kan al in disbalans verkeren vóórdat een kwaal of ziekte zich openbaart.
  • Emoties en gedachten zijn niet los te koppelen van het lichaam; alles in ons lichamelijke en geestelijke systeem is immers onderling met elkaar verbonden, zoals ook de wetenschap intussen weet. En dan gaat het niet alleen om zenuwen en bindweefsel, maar ook om hormonen, neurotransmitters en de hersen-darm-as. Naast de fysieke ondersteuning krijgen ook het emotionele en het mentale alle aandacht in de vijf elementen acupunctuur. Bij elkaar geeft dit een stevige basis voor het herstel van zowel het lichaam als de geest.
  • Een vijf elementen-acupunctuurbehandeling lost blokkades op, stimuleert je eigen kracht, de opbouw van energie en vitaliteit, ondersteunt de herstellende kracht van de natuur en zorgt van binnenuit voor het herstel van de algehele balans.

 

Acupunctuur Sherry Kent
Sumatrakade 451
1019 PP Amsterdam
sherrykent@gmail.com
+31 06 41 91 63 74
KVK 34348244

De praktijk is open op dinsdag, woensdag en vrijdag.
Als je op een andere dag een behandeling nodig hebt, dan doen we dat in overleg.

De praktijk is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?
Stuur me een bericht via de Contactpagina
of stuur een sms of whatsapp +31 06 41 91 63 74 

 

 

 

 

 

 

Routes | Acupunctuur Sherry Kent is makkelijk bereikbaar.

Mijn praktijk bevindt zich dichtbij Amsterdam centrum, op het Java Eiland in Amsterdam Oost en is heel goed bereikbaar.

Met Openbaar Vervoer
Bus 43 (vertrekt vanaf IJzijde Amsterdam CS, richting Borneo Eiland) en de
halte Majanggracht is ¼ blok vóór de praktijk.
Tram 7 en Bus 65 (halte Azartplein) zijn op 4 minuten loopafstand.
Tram 26, vanuit IJburg (halte Kattenburgerstraat: 10 minuten loopafstand).
De Pont vanuit Amsterdam Noord naar Azartplein Java Eiland, is op 4 minuten afstand. 

Met de fiets
Vanuit Centrum of Oost via Jan Schaeferbrug of de Verbindingsdam.

Met de auto
Met de auto bereik je het Java Eiland makkelijk vanuit Amsterdam Centrum, Oost en Noord en komend van buiten Amsterdam ben je er snel via achtereenvolgend de A10 en de Piet Hein Tunnel, de Jan Schaeferbrug of de Verbindingsdam.  Er is voldoende parkeergelegenheid (betaald) in de buurt.